Hoe gebruik ik deze website?

Dashboard

Het dashboard is een verzameling 'widgets'. Elke van deze widgets kan een bepaalde informatiestroom ontsluiten. Dit kan van de KKS website zelf zijn, of informatiebronnen van derden (RSS feeds). Op deze manier kunt u een persoonlijk dashboard samenstellen met informatie die voor u relevant is.

Op dit moment ondersteunen wij: RSS feeds, video's, afbeeldingen, memo's, en feeds met discussies en antwoorden vanuit het KKS platform.
Druk op de '+' in het laatste blok op het dashboard, nu wordt een keuzemogelijkheid gegeven welk type widget u wilt opnemen.
Op dit moment zijn de posities van widgets vast zodra ze zijn aangemaakt. Voor een andere indeling moeten dus meerdere widgets opnieuw geplaatst worden.

 

E-publicatie

U kunt de publicatie van KKS online lezen.

Selecteer de betreffende regels/woorden, en er verschijnt een venster met een formulier voor het aanmaken van een discussie.
Ga naar de overzichtspagina en klik op 'pdf' bij het gewenste boekdeel. De download wordt nu gestart.
Nee, de afzonderlijke hoofdstukken zijn niet direct te printen. Om te printen dient u eerst het betreffende boekdeel te downloaden. U krijgt dan een pdf document dat u vervolgens kunt printen. Ga naar de overzichtspagina en klik op 'pdf' bij het gewenste boekdeel. De download wordt nu gestart.

 

Forum

Hier kunt u discussieren rondom de publicatie of andere zaken.

Klik op 'forum' op de overzichtspagina bij het betreffende boekdeel. Een lijst met discussies over dit deel zal nu geopend worden.
Iedereen kan mee discussieren, hiertoe moet wel eerst ingelogd worden (nadat een account is aangemaakt)
Post deze vraag op het forum. Daar is het voor.